Dołączył(a): poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 14:27 Posty: 9555 Lokalizacja: Chorzów
Program 40. zlotu astronomicznego w Zwardoniu
Oficjalny plan zlotu forum AstroCD i Polskiego Towarzystwa Miłośników Astronomii. Temat zlotu: Zlot w czasach pandemii, USA 2021 Wszystkie punkty programu - dobrowolne
Odległości (pieszo): do Swojskich Klimatów: 700 metrów (10 minut) - 400 metrów na skróty - link do Beskidek: 1,5 km (20 minut) - link do Dworca PKP (Zwardoń): 1,5 km (20 minut, powrót: 30 minut) - link do Cechospol (Słowacja): 3,6 km (45 minut, powrót: 55 minut) - link - chwilowo brak przejazdu
20 maja 2020 (środa) ====== rozpoczęcie zlotu ==== pobyt od środy godz. 17.00 - początek zlotu dla osób, które zgłosiły się z pobytem od środy, po przyjeździe proszę o wysłanie na numer 880-184-000 SMS'a o treści "JESTEM";
21 maja 2020 (czwartek) godz. 9.00 - śniadanie - kiełbasa na ciepło z grila, zimna płyta: wędliny (różne rodzaje), sałatka, pasztet, dżem, pomidor, ogórek (zielony i konserwowy), ser żółty, chleb, masło, herbata/kawa; ====== rozpoczęcie zlotu ==== pobyt od czwartku godz. 15.00-17.30 - początek zlotu, zakwaterowanie w pokojach, po przyjeździe proszę o wysłanie na numer 880-184-000 SMS'a o treści "JESTEM"; godz. 19:00 – kolacja, bigos, zimna płyta: wędliny (różne rodzaje), sałatka, pasztet, dżem, pomidor, ogórek (zielony i konserwowy), ser żółty, chleb, masło, herbata/kawa; godz. 20:00 – wieczór integracyjny (dla zainteresowanych); w przypadku dobrych warunków atmosferycznych - noc obserwacyjna (dla zainteresowanych).
22 maja 2020 (piątek) godz. 8.30 - 9.15 / 9.15 - 10.00 – parówki na ciepło lub kiełbasa biała na ciepło, zimna płyta: wędliny (różne rodzaje), pasztet, dżem, pomidor, ogórek (zielony i konserwowy), serek biały ze śmietaną i szczypiorkiem, chleb, masło, herbata/kawa; ====== rozpoczęcie zlotu ==== pobyt od piątku godz. 17:30 - 18.45 / 19.00 - 19.45 – obiadokolacja - ogórkowa, karczek pieczony, kluski, kapusta czerwona, kompot; w przypadku dobrych warunków atmosferycznych - noc obserwacyjna (dla zainteresowanych).
23 maja 2020 (sobota) godz. 8.30 - 9.15 / 9.15 - 10.00 – śniadanie – jajecznica z bekonem smażonym, zimna płyta: wędliny (różne rodzaje), sałatka, pasztet, dżem, pomidor, ogórek (zielony i konserwowy), serek biały ze śmietaną i szczypiorkiem, chleb, masło, herbata/kawa; godz. 17:30 - 18.45 / 19.00 - 19.45 – obiadokolacja - pomidorowa, kotlet schabowy, ziemniaki, surówka, napój; w przypadku dobrych warunków atmosferycznych - noc obserwacyjna (dla zainteresowanych).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników